2661097915 6942097778 Δασιά, Κέρκυρα
hero image
 
 
 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ALL DESIGN | Κουφώματα Αλουμινίου - Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Κέρκυρα


Χάρη στη συνεργασία της με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου, η επιχείρηση μας “ALL DESIGN” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, σας προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. 

Στόχος μας είναι να δίνουμε έμφαση σε καινοτόμες και οικονομικά προσιτές λύσεις εστιάζοντας σε αλουμινοκατασκευές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε ότι προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας τις βέλτιστες δυνατές λύσεις για κάθε ανάγκη.   
 
 
   
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Κουφώματα Αλουμινίου
  Σίτες - Ρολά
  Κάγκελα Αλουμινίου
  Γκαραζόπορτες
  Πέργκολες
  Πόρτες Θωρακισμένες
  Ειδικές Κατασκευές κ.α.
 
     
     
 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων (ξύλινων ή αλουμινίου παλαιάς τεχνολογίας) με τα κουφώματα αλουμινίου συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 40% στις δαπάνες θέρμανσης και ηλεκτρισμού, ενώ παράλληλα αυξάνεται η θερμική άνεση στους εσωτερικούς χώρους.
 
     
     
 
Η υψηλή εξειδίκευση και τεχνογνωσία μας, η συνέπεια και η αξιοπιστία μας, η άψογη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές μας καθιστούν την ιδανική επιλογή τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες σε όλη την Κέρκυρα.
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖ ΜΑΣ

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας και πραγματοποιούμε μια εξατομικευμένη μελέτη ώστε να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη.