2661097915 6942097778 Δασιά, Κέρκυρα
hero image
 
 
 
ΠΟΡΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ LAMINATE
ALL DESIGN | Κουφώματα Αλουμινίου - Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Κέρκυρα


Εκτός από της αλουμινοκατασκευές, η επιχείρησή μας “ALL DESIGN” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή και τοποθέτηση από θωρακισμένες πόρτες αλλά και εσωτερικές πόρτες laminate υψηλής ποιότητας, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με μεράκι και αγάπη κατασκευάζουμε και σας προσφέρουμε θωρακισμένες πόρτες και εσωτερικές πόρτες laminate, σε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, μοντέρνων ή κλασικών, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών αλλά και να αναδείξουν τον χώρο σας. 
 
 
   
 
 
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
μοναδικές λύσεις για τις πόρτες της οικίας, του εξοχικού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου. Θωρακισμένες πόρτες και εσωτερικές laminate που χαρακτηρίζονται από ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά, έτσι ώστε να προσφέρουν μεγάλη αντοχή σε υγρασία και φθορά. Η μεγάλη σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να κατασκευάσουμε τις ιδανικές πόρτες, αναδεικνύοντας τον χώρο σας και δίνοντάς του έναν καλαίσθητο χαρακτήρα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας, μπορεί να αναλάβει την αποξήλωση των παλαιών σας κουφωμάτων και την τοποθέτηση της νέας πόρτας στο χώρο σας.
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖ ΜΑΣ

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας και πραγματοποιούμε μια εξατομικευμένη μελέτη ώστε να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη.