2661097915 6942097778 Δασιά, Κέρκυρα
hero image
 
 
ALL DESIGN
Κουφώματα Αλουμινίου - Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Κέρκυρα


Η επιχείρηση μας “ALL DESIGN” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με κουφώματα αλουμινίου και γενικά στις αλουμινοκατασκευές και στις σιδηροκατασκευές, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας μέχρι σήμερα έναν μεγάλο αριθμό από αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές σε όλη την Κέρκυρα, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την κατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή των επαγγελματικό σας χώρο, παρέχοντάς σας υψηλής ποιότητας κατασκευές σε ανταγωνιστικές τιμές.
 

 


 

   
 
 
ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ
σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή ή σιδηροκατασκευή επιθυμείτε.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά, κάγκελα αλουμινίου, γκαραζόπορτες, θωρακισμένες πόρτες αλλά και οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε. Παράλληλα, διαθέτουμε και μια μεγάλη γκάμα από εσωτερικές πόρτες laminate για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Σας προσφέρουμε κατασκευές που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για την άψογη αισθητική τους, ενώ όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε, πραγματοποιούνται με συνέπεια, στο καθορισμένο χρόνο που έχουμε συμφωνήσει, χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖ ΜΑΣ

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας και πραγματοποιούμε μια εξατομικευμένη μελέτη ώστε να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη.