2661097915 6942097778 Δασιά, Κέρκυρα
 
 
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ALL DESIGN | Κουφώματα Αλουμινίου - Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Κέρκυρα


Η επιχείρηση μας “ALL DESIGN” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, αναλαμβάνει με αγάπη και μεράκι κάθε είδους σιδηροκατασκευές μελετημένες αποκλειστικά για το δικό σας επαγγελματικό ή προσωπικό χώρο.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο των σιδηροκατασκευών αλλά και τις σύγχρονες τάσεις του design μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, αισθητικά και ποιοτικά, για τον χώρο σας.

Η πολυετή πείρα και η τεχνογνωσία μας στον τομέα του σιδήρου μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις με απώτερο σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας.
 
 
   
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Με μέριμνά μας την ποιότητα και την προσωπική επαφή με τον πελάτη κατασκευάζουμε για εσάς:
 
  Κάγκελα
  Πόρτες
  Σκάλες
  Γκαραζόπορτες
  Στέγαστρα - Πέργκολες
  Σιδεριές ασφάλειες
  Ειδικές Κατασκευές κ.α.
 
     
     
 
Με μεγάλη εμπειρία στις ειδικές σιδηροκατασκευες, φτιάχνουμε για εσάς ότι μας ζητήσετε, όπως μας το ζητήσετε. Υποχρέωσή μας προς εσάς είναι η άριστη ποιότητα στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των έργων από εξειδικευμένο προσωπικό, απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές και όλα αυτά στον σωστό χρόνο παράδοσης.

Βασική μας επιδίωξη είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα την κάθε τους ανάγκη.
 
     
     
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖ ΜΑΣ

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας και πραγματοποιούμε μια εξατομικευμένη μελέτη ώστε να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη.